Pazı mezesi hazırlamak oldukça keyifli görünüyor! Acaba pazı yapraklarının kaynar suda haşlanması sürecinde renklerinin canlı kalması için başka hangi yöntemleri deneyebilirsiniz? Ayrıca, yoğurt ve çam fıstığı eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler sizce? Bu mezeyi sunarken nelerle eşleştiriyorsunuz, özellikle hangi ekmek türleriyle servis etmeyi tercih ediyorsunuz?
Pazı mezesi hazırlamak oldukça keyifli görünüyor! Acaba pazı yapraklarının kaynar suda haşlanması sürecinde renklerinin canlı kalması için başka hangi yöntemleri deneyebilirsiniz? Ayrıca, yoğurt ve çam fıstığı eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler sizce? Bu mezeyi sunarken nelerle eşleştiriyorsunuz, özellikle hangi ekmek türleriyle servis etmeyi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz