Mısır unlu pazı kavurmasını ilk defa denemek istiyorum, ama malzemeleri ve yapılış aşamalarını tam olarak anlamakta zorlanıyorum. Pazı yapraklarını nasıl hazırlamam gerektiği ve mısır ununu ne zaman eklemem gerektiği konusunda net bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, bu yemeği hazırladıktan sonra hangi baharatları ekleyerek tatlandırabilirim? Limon suyu eklemek zorunda mıyım, yoksa isteğe bağlı mı? Teşekkürler!
Mısır unlu pazı kavurmasını ilk defa denemek istiyorum, ama malzemeleri ve yapılış aşamalarını tam olarak anlamakta zorlanıyorum. Pazı yapraklarını nasıl hazırlamam gerektiği ve mısır ununu ne zaman eklemem gerektiği konusunda net bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, bu yemeği hazırladıktan sonra hangi baharatları ekleyerek tatlandırabilirim? Limon suyu eklemek zorunda mıyım, yoksa isteğe bağlı mı? Teşekkürler!
Cevap yaz