Pazılı el açması börek yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamurun dinlendirilmesi ve açılması sürecinde, ince açmanın önemini anladınız mı? Pazı yapraklarının tazeliği gerçekten lezzeti artırıyor mu? Sizce, böreğin üzerine yumurta sürmek pişirme sonrası görünümünü nasıl etkiliyor? Fırının önceden ısıtılması konusundaki deneyimleriniz neler? Bu tarifte dikkat ettiğiniz başka pürüzler var mı?
Pazılı el açması börek yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamurun dinlendirilmesi ve açılması sürecinde, ince açmanın önemini anladınız mı? Pazı yapraklarının tazeliği gerçekten lezzeti artırıyor mu? Sizce, böreğin üzerine yumurta sürmek pişirme sonrası görünümünü nasıl etkiliyor? Fırının önceden ısıtılması konusundaki deneyimleriniz neler? Bu tarifte dikkat ettiğiniz başka pürüzler var mı?
Cevap yaz