Pazı yemeği tarifini okuduktan sonra, gerçekten pratik ve sağlıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Pazının besin değeri yüksek olması ve diyetisyenler tarafından önerilmesi, onu mutfakta sıkça kullanmamız gereken bir sebze yapıyor. Ayrıca, tarifteki adımların oldukça basit ve anlaşılır olması, mutfakta yeni olanlar için de cesaret verici. Sizce pazı yemeğini farklı malzemelerle denemek nasıl olur? Mesela, içine biraz da nohut eklesek, protein açısından zengin bir yemek elde edebiliriz değil mi?
Pazı yemeği tarifini okuduktan sonra, gerçekten pratik ve sağlıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Pazının besin değeri yüksek olması ve diyetisyenler tarafından önerilmesi, onu mutfakta sıkça kullanmamız gereken bir sebze yapıyor. Ayrıca, tarifteki adımların oldukça basit ve anlaşılır olması, mutfakta yeni olanlar için de cesaret verici. Sizce pazı yemeğini farklı malzemelerle denemek nasıl olur? Mesela, içine biraz da nohut eklesek, protein açısından zengin bir yemek elde edebiliriz değil mi?
Cevap yaz