Pazıyı haşlamak için 3-5 dakika yeterli olduğunu okumak ilginç. Bu kadar kısa bir sürede vitaminlerini kaybetmeden haşlamak mümkün mü? Ayrıca, haşladıktan sonra soğuk suya tutmanın rengi koruduğunu belirtmişsiniz. Bu adım gerçekten faydalı mı? Eğer pazıyı sotelemeyi tercih edersek, lezzet açısından bir fark yaratacak mı? Özellikle sağlıklı beslenme açısından hangi pişirme yöntemi daha avantajlı?
Pazıyı haşlamak için 3-5 dakika yeterli olduğunu okumak ilginç. Bu kadar kısa bir sürede vitaminlerini kaybetmeden haşlamak mümkün mü? Ayrıca, haşladıktan sonra soğuk suya tutmanın rengi koruduğunu belirtmişsiniz. Bu adım gerçekten faydalı mı? Eğer pazıyı sotelemeyi tercih edersek, lezzet açısından bir fark yaratacak mı? Özellikle sağlıklı beslenme açısından hangi pişirme yöntemi daha avantajlı?
Cevap yaz