Pazı kavurma tarifinde yumurtanın nasıl kullanılacağını merak ediyorum. Yumurtayı pişirme sürecinin ne zaman eklemek gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, yumurtayı ekledikten sonra hangi kıvamda pişirmeliyim? Farklı yöntemler denemek istiyorum, göz yumurta olarak sunum yapmanın pratikte nasıl göründüğünü de merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Pazı kavurma tarifinde yumurtanın nasıl kullanılacağını merak ediyorum. Yumurtayı pişirme sürecinin ne zaman eklemek gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, yumurtayı ekledikten sonra hangi kıvamda pişirmeliyim? Farklı yöntemler denemek istiyorum, göz yumurta olarak sunum yapmanın pratikte nasıl göründüğünü de merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz