Bu el açması pazı böreği tarifini gördükten sonra gerçekten denemek istiyorum! Hamurun açılması ve iç harcının hazırlanması aşamaları oldukça keyifli görünüyor. Pazı kullanmanın yanı sıra ıspanak da alternatif olarak kullanılabilmesi, tarifin esnekliğini artırıyor. Özellikle misafirler için hazırlanan bu börek, hem lezzetli hem de şık bir sunum sağlıyor. Fırında pişirilince altın rengi alması da harika bir görüntü yaratır. Sizce, bu böreği yaparken en çok hangi malzeme dikkat çekici olur?
Bu el açması pazı böreği tarifini gördükten sonra gerçekten denemek istiyorum! Hamurun açılması ve iç harcının hazırlanması aşamaları oldukça keyifli görünüyor. Pazı kullanmanın yanı sıra ıspanak da alternatif olarak kullanılabilmesi, tarifin esnekliğini artırıyor. Özellikle misafirler için hazırlanan bu börek, hem lezzetli hem de şık bir sunum sağlıyor. Fırında pişirilince altın rengi alması da harika bir görüntü yaratır. Sizce, bu böreği yaparken en çok hangi malzeme dikkat çekici olur?
Cevap yaz